Referenser

mgt-3”Emanuel är en inspirerande föreläsare som gör att åhörarande fångas direkt. Han har en gripande historia med ett fantastiskt engagemang, men ändå med en stor portion ödmjukhet, med både humor och ett djup. Alla vi fick oss en tankeställare, vilket även skapade ett bra samtalsforum efteråt vad som är viktigt i livet. Efteråt kände vi oss alla berörda – men inspirerade!”
- Anders Halldén Regionchef MTG/TV3


danske-bank” En mycket engagerande föreläsning, som alla borde ta del av. Emanuel har kanske nycklarna till hur man får ihop sitt livspussel.”
- Thomas Lindster Bankchef, Danske Bank Jönköpingskontoret


pro-office”Emanuel har gått igenom mycket i livet, trots sin unga ålder. Det gör att man fångas lite extra av hans ord. Oavsett om man är 21 år eller 61 år så kan man drabbas av utbrändhet. Hans föreläsning kan göra skillnad i förebyggande syfte.”
- Johan Bäck, Marknadsområdeschef & Maria Ahl, Konsultchef Proffice


ungforetagsamhet“Emanuels föreläsning var ett perfekt inslag på Emax Sverige. Han lyckas i sin föreläsning till Sveriges främsta unga entreprenörer ge nycklar och inspiration till att både gasa och bromsa. Att satsa på sitt entreprenörskap med stort hjärta och respekt för sin egen hälsa. Hans berättelse berörde och många deltagare som kände igen sig fick handfasta tips att gå vidare. Emanuel har ett så viktigt budskap som vi behöver påminna oss om varje dag! Stort tack för din föreläsning som du förmedlade på ett mycket professionellt sätt med mycket värme, närvaro och en stor portion inspiration till att allt är möjligt!”
- Janis Lancereau, VD STARTcentrum och grundare av Emax


willa-nordic“Emanuel är en genuin, ärlig och duktig föredragshållare. Han bjuder på sina livserfarenheter och bidrar till att både ledning och medarbetare får sig en tankeställare. Vem är viktigast i ditt liv?”
- Maria Wigbäck, HR-chef Willa Nordic


vastanhem2“Emanuels personliga berättelse om entreprenörskap och utbrändhet väckte många nyttiga tankar hos mig och våra mäklare. Jag kan varmt rekommendera hans föreläsning till andra företag och föreningar.”
-Per Sandwall, VD Västanhem Mäkleri & Interiör


ungforetagsamhet”När jag lyssnade på Emanuels historia så fick det mig att tänka till på hur jag själv agerar i vardagen. När han beskriver begreppet låtsasstress sätter han fingret på ett utbrett fenomen.”
- Anna Skiöldebrand Berg, HR-ansvarig på ung Företagsamhet Sverige


comcentertelecomit“Med en stor portion av ödmjukhet och eftertänksamhet berättar Emanuel om sin historia och hur vi borde prioritera samt om vad som verkligen är viktigt i våra liv. Detta är något vi alla borde stanna upp i vardagen och fundera till mer på..”
- Magnus Ferbe, delägare Comcenter


logo”Emanuel, en ung man, som med sin fängslande historia fångar elevernas intresse. Han är en god talare som med hjälp av sina exempel når eleverna på ett utmärkt sätt!”
Pia Sörensen, Ekonomilärare Erik Dahlbergsgymnasiet